Forsikring

Husk at du plikter å tegne en innboforsikring. I tillegg til at dette er en plikt du har, så gir det deg en økt trygghet. 

En innboforsikring dekker innbrudd, både de gjenstander som blir stjålet og de skader innbruddstyven forårsaker på leiligheten. Husk at det er du som leietaker som må erstatte skader etter innbrudd på for eksempel inngangsdør og vinduer. Dette kan fort bli dyrt.

En innboforsikring gjelder også ved vannskader og brann. Dersom du forårsaker en lekkasje eller brann så kan ditt økonomiske ansvar bli svært kostbart. 

Sjekk at forsikringen også dekker de gjenstander du lagrer i din bod. Det er lurt å lage en liste og ta bilder av de dyreste gjenstander du har i leiligheten og boden.

Du eier trolig gjenstander med større affeksjonsverdi enn pengeverdi. Dette kan være data på PC, fotoalbum, arvegods, attester og vitnemål, kunst eller liknende. Blir slike gjenstander borte er en forsikringsutbetaling en dårlig erstatning. Bidra derfor til å holde gården trygg ved ikke å slippe inn uvedkommende i gården. Unngå å åpne inngangsdøren for fremmede som ringer på din dørklokke.

Lekkasjer kan forekomme. Det er derfor lurt å lagre gjenstander i boder opp fra gulvet for å forebygge skade. Dette gjelder spesielt elektronikk, dokumenter, etc.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
23 27 40 20