Sommeren er her, og selv om mange benytter seg av gjenåpningen av landet til å ferie rundt om i Norge, er det fortsatt flere av oss som velger å bli i byen. Enten du ser etter en dagsaktivitet med barna, en fin park å sole deg i, eller en koselig bar å besøke på en lys kveld, så har vi samlet et par tips til steder å besøke i nærområdene rundt våre gårder. Her er guiden for Majorstuen og Sentrum!

Frognerbadet

Det er sommer og sol og hva er vel deiligere enn å ta seg et bad? Dersom du ikke vil til en av de mange badeplassene vi nå har fått i byen, eller du vil ta med barna til plaskebasseng og sklie, så er Frognerbadet nå åpent med gode smittevernsregler. Du kan bestille inngang til soner og konkrete tidsbolker på www.badebillett.no.

Valkyrien

Dette nye kjøpesenteret tilbyr unike shoppingmuligheter med butikker som & Other Stories og Heaven Scent, spesialiserte utvalg av kjente designere, samt gode norske schlagere som Kaffebrenneriet og Vinmonopolet. Du finner det rett ved Majorstuen, nesten helt i toppen av Bogstadveien.

Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark

Midt i Slottsparken finner du nå en rekke skulpturer som er ment til å bli klatret på, lekt med og sett av barn. Alle skulpturene er formgitt av 5. og 6. klassinger og brakt til live ved hjelp av profesjonelle kunstnere.

Kafé Oslo

Litteraturhusets Kafé Oslo ligger rett i hjørnet av Parkveien og Slottsparken, og rett rundt hjørnet for gården vår i Linstows gate. Her kan du få småretter som ost- og skinkefjøl, flott blåskjellslunsj eller gode middagsretter som f.eks. norsk villkveite. Her er det deilig å sitte både ute og inne, og med en fantastisk vinmeny og et stort utvalg is og sorbet, er Kafé Oslo en flott restaurant uansett anledning.

Frognerparken

Frognerparken er en Oslo-klassiker uten like. Ta med besøkende fra utenbys til å se Gustav Vigelands ikoniske skulpturanlegg, kjør intervalltrening i trappa, ta med barna på den store lekeplassen, eller nyt sola på det flotte grønne gresset.

Fretex

Fretex har store flotte lokaler både på Majorstuen og i Universitetsgata, så det finnes alltid anledning til å handle brukt, enten du trenger nye sandaler, et kostyme til en utkledingsfest, dekor til leiligheten eller et sengetøy å sy en sommerkjole av. Se også kart over hvor du kan levere gamle ting som blir til overs etter å ha ryddet i skapet eller flyttet til et nytt sted.

Historisk Museum

Ikke langt fra gården vår i Linstows gate finner du Historisk museum. Her kan du ta med barna, foreldrene, eller bare deg selv, på en fantastisk oppdagelsesreise gjennom historien til både Norge og andre land og kulturer. Utstillingen VÍKINGR viser oss krigskulturen vi kommer fra, stavkirkerommet lærer deg om religionsutrykkene som erstattet den, og de etnografiske utstillingene viser frem kulturer vi er mindre kjent med på en engasjerende og taktil måte. Se billettpriser og åpningstider her.

God sommer fra oss i Dypro Eiendom ☀️

 

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
23 27 40 20