Sommeren er her, og selv om mange benytter seg av gjenåpningen av landet til å ferie rundt om i Norge, er det fortsatt flere av oss som velger å bli i byen. Enten du ser etter en dagsaktivitet med barna, en fin park å sole deg i, eller en koselig bar å besøke på en lys kveld, så har vi samlet et par tips til steder å besøke i nærområdene rundt våre gårder. Først ut: Grünerløkka/Sofienberg!

 

Ringen Kino

Kinoene er åpne igjen, og noen ganger er det ingenting deiligere enn å rømme varmen ved å sette seg i en mørk, kjølig kinosal og nyte god fortellerkunst. Ringen Kino har et bredt tilbud med internasjonale, norske og barnefilmer, toseters sofaer og egen komfortsal med skjenkebevilling.

 

Rebell

Rebell er en bar rett ved Olaf Ryes plass som kan tilby god steming samt en hyggelig og romslig bakgård. Både dekoren og musikken er plukket rett fra 80-tallet, og gjør denne baren til en fargerik og lokal opplevelse.

 

Naturhistorisk Museum og Botanisk Hage

Mellom Sofienbergparken og Tøyen finner du Botanisk Hage og Naturhistorisk Museum. Her er det masse å se, enten du vil ha en lærerik formiddag med barna eller vandre rundt i vakre omgivelser på en solskinnsdag. Utstillingene er åpne fra 10-17 og hagen er åpen hele dagen med gratis adgang fra kl. 7 til 21. Finn mer info og se billettpriser på www.nhm.uio.no

 

Eldhuset

Denne restauranten har lokaler både på Grünerløkka og Bislett, noen steinkast fra gården vår i Linstows gate. Her får du servert BBQ-klassikere fra sørstatene; ribs, pulled pork, burgere og coleslaw er bare noe av det de spesialiserer seg på her. Sleng på en utmerket øl-meny, og til og med vegetarretter på menyen, så får du en flott middagsopplevelse midt på Løkka!

 

Sofienbergparken

Ingen sommerguide til Grünerløkka er komplett uten Sofienbergparken – et fargerikt, levende og uimotståelig grønt hjerte. Her kan du sole deg, ha en piknik, leke leker, og treffe på det utrolige mangfoldet vi har her i Oslo. Et must på en vakker og varm dag. God sommer!

 

(Bilder fra UiO: https://www.nhm.uio.no/om/aktuelle-saker/spesial/sommer-opplevelser-ved-museet/)

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
23 27 40 20