Våren er her, og hva er vel et klarere vårtegn enn en skikkelig grundig rengjøring av hjemmet nå som temperaturen stiger og sola skinner? Her er våre tips til hvordan du kan friske opp leiligheten før sommeren er her!

 

Støvsuge møbler

Sofaer, lenestoler og senger blir støvete og bøssete med bruk, og det er lurt å støvsuge dem et par ganger i året. Ta ut puter, ta av madrasser og gi møblene en ekstra omgang med møbel-munnstykket!

 

Vindusvask

Ingenting sier vårvask som vindusvask! Nå som sola skinner er det ekstra deilig med rene vinduer. Med en nal går jobben raskt, og husk at det er i de fleste gårder enkelt å vippe vinduet helt rundt slik at du kommer lett til på den andre siden uten å måtte lene deg ut.

 

Balkong

Ikke alle gårdene våre har balkonger, men har du balkong så er dette den perfekte tiden å feie og vaske gulv og gelender på balkongen, slik at den er innbydende og klar til bruk når sommeren kommer for fullt.

 

Men nå skinner sola og Oslo er åpnet opp igjen, så husk å vente med vaskingen til neste gang det er overskyet 😉

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
23 27 40 20