Vi i Dypro har som utleiere ansvar for at våre leieboere har det trygt, også under utleieprosessen. Selv om slutten av korona-pandemien er i sikte, fortsetter vi med tiltakene vi har innført for å hindre smitte under visninger.

Visning ved avtale

Vi har foreløpig avviklet åpne visninger, og arrangerer i stedet individuelle visninger ved avtale. Dette for å hindre at vi overskrider antallet mennesker som kan samles. Det er bare å ta kontakt angående leiligheten du er interessert i, så kan vi sammen finne et tidspunkt som passer.

Maskepåbud

Både interessenter og våre ansatte bruker masker eller munnbind under visningene for å minimere mulig dråpesmitte.

Heis

Vi bruker ikke heisen under visninger, da dette er et trangt rom der det er vanskelig å holde avstand. Hvis du som deltaker på visning har behov for å bruke heisen er dette selvfølgelig tillatt! Våre ansatte tar trappen og møter deg i riktig etasje.

Desinfisering

Vi setter ut antibac i visningsleiligheten slik at både interessenter og ansatte kan desinfisere hender. Dørhåndtak, ringeklokker, heisknapper m.m. er overflater som mange mennesker tar på i løpet av en dag og det er viktig å minske kontakt mellom smittsomme overflater og luftveier.

 

Velkommen til trygg visning med oss 😀

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
23 27 40 20