Før jul skal man som kjent vaske golvet og pynte treet, men det er også en unnskyldning til å vaske de områdene som ofte blir oversett under hverdagsrengjøringen. Her har vi samlet noen tips til grep du kan ta for å gjøre hjemmet ditt enda litt renere – og tryggere – under juletida.

 

 

Sluk og avløp

Det er viktig å holde sluk og avløp rene fordi tette rør kan skape problemer både for deg og dine naboer. Særlig i jula, når fet mat uheldigvis kan finne veien ned i kjøkkenvasken, kan det være lurt å lytte etter klukkelyder og bruke en avløpsåpner dersom det høres tett ut.

 

Støvsuge møbler

Benytt den store julevasken til å grundig støvsuge sofaen, godstolen og senga! Det blir deilig å starte det nye året med å sove i en skinnende ren seng, og hvem vet – kanskje du finner en forglemt femtilapp under en sofapute?

 

 

Fliser og dusjvegger

Smuss som bygges opp i fuger, på dusjvegger og dusjdører blir ofte oversett i hverdagsvasken, men jula er en perfekt mulighet til å gi disse områdene litt ekstra oppmerksomhet. En regelmessig rens gjør at de blir mye enklere å rengjøre ordentlig ved en eventuell utflytting og vil ikke minst gjøre opplevelsen av å bruke badet mye bedre for deg og dine.

 

Kjøkkenhetten

Viften i kjøkkenhetten er en magnet for fett og støv som kan bli brannfarlig hvis den ikke blir vedlikeholdt regelmessig. Du kan vaske over hetta med en fuktig klut hvis den ikke er altfor tilgriset, eller ta ned alle avtakbare deler og gi dem en grundig rengjøring. Du vil merke forskjellen når du lager julemiddagen!

 

Alle vi i Dypro ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
23 27 40 20