Med dagens koronarestriksjoner og et økt fokus på bærekraft er det mer aktuelt enn noensinne å handle inn til jul hos lokale og uavhengige bedrifter. Om det så er gaver, pynten eller kaffepausen etter juletregangen du skal handle til, vil disse butikkene i nærheten av våre sentrumsbygårder være flotte alternativer til de store kjedene og fulle kjøpesentre!

 

 

Majorstuen Te & Kaffe

Midt i Bogstadveien, kort avstand fra både Kirkeveien, Tidemands gate og Linstows gate, finner du Majorstuen Te & Kaffe – en av de eldste butikkene i den populære handlegaten. Denne lille perlen byr på flotte sesongutvalg av te og kaffe fra alle verdens hjørner og tilbyr også i disse tider levering med enkel bestilling via sin Facebook-side.

 

Lush Dive

Lush Dive er en butikk for alle som elsker notatbøker, penner og alt av analoge skrivesaker. Fra skissebøker fra store merker som Leuchttrum 1917 til vakre fyllepenner og morsomme post-its, finner du en flott julegave hos Lush Dive. Hva med å gi en venn en planleggingsbok til jul og gi dem en velorganisert start på nyåret?

 

Winther Blomst avd. Grünerløkka

Enten du trenger granbar til å pynte julebordet med, en flott bukett til vertinnen på nyttårsaften, eller du vil gi noen en flott grønn plante i gave, kan Winther Blomst hjelpe deg. Winther Blomst sine kunnskapsrike ansatte og interessante utvalg gjør det til en av Løkkas beste!

 

Fromagerie

Hos Fromagerie på Majorstuen kan du finne ost og skinke til julefrokosten og pinnekjøtt eller medisterkaker til julemiddagen. Kvalitetsmat fra rundt omkring Norge og verden kombinert med flott og personlig service gjør Fromagerie til et supert førjulsbesøk!

 

 

Antikkvarehuset

Antikkvarehuset i Sannergata er et mekka for alle som liker å handle brukt. Her finner du alt fra store gamle møbler til vinglass og bilderammer. Med over 1000 kvadratmeter å boltre seg på er denne bruktbutikken et flott valg enten du vil handle bærekraftige og unike julegaver eller innrede leiligheten med den perfekte 60-tallsskommoden.

 

V/ST Sykkelstudio

Sykling er en miljøbevisst og sunn transportmåte, men her i Norge må det litt til for at sykkelen skal yte sitt beste med alle de forskjellige vær- og veiforholdene vi har. V/ST er et nyåpnet sykkel- og kunststudio i Neubergs gate som spesialiserer seg på vedlikehold og tilbehør. Her kan du finne spesiallagde ringeklokker, flinke reparatører, skulpturelle sykkelstativ, og vakre litografier utstilt på veggen. Hva med å oppdatere mammas sykkel til jul og få V/ST til å gjøre den om til en effektiv elsykkel?

 

Lillelam

Hos Lillelam på Olaf Ryes plass finner du myke og varme julegaver til de minste. Her er alle plaggene laget av 100% merinoull som beskytter sensitiv barnehud uten å irritere og det brede fargetilbudet passer enhver smak, om det så skulle være prinsesserosa eller duse jordfarger. Et miljøvennlig og naturlig valg for alle små!

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
23 27 40 20