Ved innflytting i ny leilighet kan man ta noen enkle grep for å få prosessen til å gå så knirkefritt som mulig. Vi har samlet noen gode tips her!

Ha god oversikt

Det å merke pappesker og kofferter, samt ha en liste hvor hovedkategorier er ført opp med tilhørende eske, er en uvurderlig hjelp når man skal flytte inn i ny leilighet og ønsker å ha god oversikt. Bruk maskeringsteip til å skrive nummer, kategori eller rom på eskene, så kan maskeringsteipen lett fjernes hvis innholdet endres eller du vil bruke pappeskene igjen en annen gang.

Ta bilder

Vi fører alltid opp eventuelle mangler eller andre notater om leilighetens tilstand ved innflytting, men det er likevel lurt å ta bilder eller notere seg hvordan den ser ut når du flytter inn, dersom du for eksempel planlegger å gjøre endringer som må tilbakestilles før utflytting.

Finn riktig forsikring

Vi ønsker at du tegner innboforsikring innen 10 dager etter innflytting slik at dine eiendeler er forsikret i tilfelle innbrudd eller skader. Med en forsikringskalkulator kan du få sammenlignbare tilbud fra de fleste forsikringsleverandørene på det norske markedet og kjøpe den forsikringen som passer best til din husholdning og økonomi.

Hent internettutstyr helt gratis

Internett blir fakturert som en del av husleien din og du kan hente utstyr helt gratis fra en Telia-forhandler, som for eksempel Elkjøp. Det er bare å vise dem en kopi av leiekontrakten din og vise legitimasjon og vipps så er utstyret ditt. Det er superenkelt å installere og du kan se gode instruksjonsvideoer på Telia sine nettsider eller på YouTube. Dersom du bor på Røa vil utstyret fra Canal Digital stå i leiligheten når du flytter inn.

Lykke til med innflyttingen og velkommen som leietaker hos Dypro!

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
23 27 40 20